Meld je aan voor onze nieuwsbrief
SOCIAL
  • Black LinkedIn Icon
whatsapp_PNG4-300x300.png
CONTACT

KvK: 75138727 | BTW: 860159085B01 | Adres: Jan van Galenstraat 58-1, Amsterdam

PHP / Node.js Developer

woerden

bepalen we samen

40 uur

innovatie & technology

WAT DE ORGANISATIE DOET

Dit veelzijdige bedrijf vindt zijn oorsprong in het “bellen onder nummer. Later verplaatsten de dienst naar het digitaliseren van meterstanden voor nutsbedrijven. En tegenwoordig fungeert deze organisatie als brede leverancier voor softwareoplossingen voor hun klanten. Denk bijvoorbeeld aan planningssystemen, toegangs-systemen en nog veel meer innovatie oplossingen. Met zo’n 50 collega’s wordt er elke dag weer hard gewerkt en geïnnoveerd om de klanten zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen.

 

WAT JIJ GAAT DOEN

In het kader van innovatie staat er een transitie van PHP naar Node.js voor de deur. Vanuit jouw rol ga jij hieraan bijdragen. In een Agile werkomgeving werk jij vanuit een hecht team. Dit team bestaat uit onder andere developers, testers een scrummaster en een productowner. Maar uiteraard staan de deuren bij andere collega’s ook altijd wagenwijd open.

 

Kennis van PHP is daarom handig, maar Node.js ervaring is niet noodzakelijk.

 

WAT JIJ KRIJGT

  • Een goed salaris. Omdat wij openstaan voor kandidaten met verschillende kennisniveaus, is een bedrag moeilijk te noemen.

  • Jij kiest jouw eigen hardware.

  • 24 vakantiedagen.

  • Deelname aan een uitstekend pensioenfonds.

  • Een hecht team en betrokken collega’s.

 

WAT NOG MEER?

Namens Rec-Clusive mag jij in jouw eerste jaar een of meerdere trainingen naar eigen keuze volgen voor een budget van € 1000,-!

 ​

WAAROM RADEN WIJ, VAN REC-CLUSIVE, DIT BEDRIJF AAN?

Wij van Rec-Clusive raden dit bedrijf aan vanwege de fijne cultuur. Een organisatie waar iedereen elkaar kent en mensen dingen voor elkaar over hebben. Daarnaast hebben zij een sterk oog op de toekomst en is de visie duidelijk, maar is men ook niet bang hiervan af te wijken.

REAGEER OP DEZE VACATURE