Recruitment consultant

Den Haag

40 uur

€ 2.500,- | € 3.500,-

trainingen en doorgroeien

WAT DE ORGANISATIE DOET

Het samen brengen van bedrijven en IT-professionals. Vanuit hartJe Den Haag werken zij samen met bedrijven om de juiste personen op de juiste plek te krijgen. Door een persoonlijke aanpak en goed naar beide kanten te luisteren, wordt de juiste match gemaakt. Naast het adviseren van de klant op dit gebied is het ondersteunen van de kandidaat in een sollicitatieproces minstens net zo belangrijk.

WAT JIJ GAAT DOEN

We beginnen uiteraard met een goede inwerkperiode. Afhankelijk van jouw ervaring en kennis stellen we een plan samen waarmee jij de organisatie helemaal leert kennen, maar ook waarmee jij de kennis en hulp krijgt om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te gaan.

Als consultant krijg jij veel vrijheid en verantwoordelijk in jouw rol. Jouw eigen regio, jouw eigen klanten en je kan het op jouw eigen manier aanpakken. Uiteraard wel met ondersteuning en training vanuit de organisatie en jouw enthousiaste collega’s.

En iets minder werk gerelateerd, maar jij mag je ook bezig houden met tafelvoetbal, pooltafel of bedenken waar de volgende borrel plaats gaat vinden!

WAT JIJ KRIJGT

Qua arbeidsvoorwaarden:

  • Een basissalaris tussen € 2.500,- en € 3.500,- voor een 40-urige werkweek.

  • 8% vakantie geld en 25 vakantiedagen.

  • Ongelimiteerd bonussysteem. Hard en efficiënt werken wordt goed beloond!

  • Pensioenopbouw

  • Veel target-gerelateerde extra’s die jij kan verdienen. Denk onder andere aan internationale tripjes, iPhones en op maat gemaakte pakken.

WAT NOG MEER?

Namens Rec-Clusive kan jij een jaar lang gebruik maken van onze op maat gemaakte trainingen. In overleg met jouw werkgever stellen wij meerdere malen per jaar een training op die past bij jouw ambitie en kennis. Daarnaast blijf je altijd onderdeel van onze community en nodigen wij jou graag uit op de borrels van Rec-Clusive!

WAAROM RADEN WIJ, VAN REC-CLUSIVE, DIT BEDRIJF AAN?

Omdat wij de mensen bij deze organisatie inmiddels goed kennen. En het is een onwijs gezellige, jonge groep ambitieuze mensen die het vak van recruitment op de juiste manier uitoefenen.

REAGEER OP DEZE VACATURE

Bedankt voor jouw reactie. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.