We zijn er weer!

Yes, we zijn weer terug. Na een hele drukke & bijzondere periode voor ons beide gaan we er weer tegenaan! Naast dat de Corona crisis gewoonweg ook veel impact heeft op Rec-Clusive zijn er ook nog tal van andere zaken geweest waardoor we een tijdje wat rustiger aan gedaan hebben.

Zo is Charlie vader geworden van een gezonde zoon, verhuist naar het hoge noorden (Hoorn), heeft hij tussendoor vakantie gevierd en is hij ook nog eens druk aan het recruiten voor digital agency We are you.

Robbert heeft zijn opdracht bij Liberty Global afgerond en is daarna ook druk bezig geweest met zijn verhuizing. Daarnaast gaat er ook nog eens veel tijd zitten in zijn kledinglijn OUT OF OFFICE. En nu zijn we er weer!

We beginnen met deze blog om aan te geven dat we weer vaker op jullie tijdlijn voorbij gaan komen op LinkedIn en andere platforms. Daarnaast kan je ook weer vaker een nieuwsbrief verwachten en gaan we weer beginnen met het organiseren van online evenementen van en voor recruiters.

De laatste online meet-up was een enorm succes met gastspreekster Bianca Roelandschap over employer branding binnen recruitment.

We willen ook graag naar jullie luisteren.

Over wie of over wat zou jij nou graag meer willen weten?

Welk onderwerp kunnen we aansnijden waar jij graag meer over hoort, of misschien wel graag meer over vertelt? Laat het ons weten via een van de vele kanalen waar we op te bereiken zijn.

Vanaf hier wensen we alle recruiters veel succes toe die een vervelende periode hebben (gehad) door de Corona crisis.

Hopelijk kunnen jullie weer snel aan de slag & zien we elkaar snel weer.


👌

138 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven