Rec-Clusive 2.0 voorlopig afgelast.

Bijgewerkt op: 27 mrt. 2020

Geen Rec-Clusive evenement voor nu.

Niet voor altijd natuurlijk. Zodra het weer verantwoord is voor ons aller gezondheid, zullen wij uiteraard weer evenementen voor recruiters gaan organiseren.


Grote evenementen, pizza avonden en een heus “bRec-fast” ontbijt sessie!

Maar wat nu? Hoe kunnen we toch hulp bieden aan jouw bedrijf, jouw dienst of jouw product? Hierbij lichten we enkelen mogelijkheden op gebied van werving met content uit:

Blogs.

We kunnen blogs schrijven voor je. We hebben eerst even contact met elkaar over het onderwerp en over het doel dat je wilt bereiken met je blog. Daarna schrijven wij die voor je en kunnen we die in overleg ook delen op onze eigen kanalen en adviseren we je over hoe je jouw blog het beste in kan zetten.

Video.

Een video opnemen met jou of over jouw (dienst/product) en deze plaatsen op verschillende kanalen. We onderzoeken via welke kanalen we

jouw doelgroep kunnen bereiken. We kunnen ook korte maar krachtige video’s maken met verschillende foto’s en teksten om jouw boodschap over te brengen.

Foto’s.

Samen kunnen we jou laten zien hoe je eigenlijk heel makkelijk en snel pakken foto’s kan maken en delen om jouw doelgroep te informeren, entertainen of aan te trekken.

Daarnaast zijn er nog veel meer andere mogelijkheden, om een sterke content strategie te bepalen voor het aantrekken van nieuwe collega’s en het uitdragen van jouw werkgeversmerk.

Ben jij benieuwd of we nog iets anders kunnen betekenen voor je? Laat het dan vooral weten en wie weet komen we er samen uit!

Voor kandidaten.

We horen geluiden uit de markt dat sommige kandidaten niet kunnen starten bij hun nieuwe baan. Dat is natuurlijk vreselijk. We kunnen niemand de schuld geven van deze vervelende situatie maar we kunnen wel denken in mogelijkheden. Wie weet kunnen wij elkaar helpen! We hebben een mooie community opgebouwd en laten we die zeker in deze moeilijke periode inzetten om elkaar te helpen. Ken jij iemand die in deze vervelende situatie zit?


Laten we elkaar helpen, wie doet er mee?

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven