Goed nieuws in deze bizarre tijd.

Het is voor veel mensen een heftige en zware tijd. Wij leven dan ook mee met iedereen die op welke manier geraakt wordt door deze crisis. Mocht je ergens een manier zien, hoe wij kunnen helpen, twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.


Maar, wij hebben ook leuke dingen te melden en daar vertellen wij graag meer over.


  • Met trots mogen wij vertellen dat Maddy Windhorst ons is komen versterken. Jawel, het zusje van Charlie! Op part-time basis zal zij ons voornamelijk ondersteunen op de social media kanalen.


  • Reqruut, onze partner is vorige week officieel live gegaan en de eerste vacatures staan inmiddels online.

  • We hebben onze eerste online netwerk moment voor recruiters gehad. Met een leuke en overzichtelijke groep recruiters hebben we gesproken over de gevolgen van Corona en hoe men hier mee omgaat. Dit gaan we vaker doen! Dus houd onze nieuwsbrieven en social media in de gaten.

  • We hebben meerdere kandidaten gesproken die via ons op zoek willen gaan naar een nieuwe baan. Kandidaten uit de HR, Marketing, en Recruitment branche hebben een beroep gedaan op ons netwerk. Dus wij doen weer een beroep op jullie! Wil jij meer weten over Maddy, ben je benieuwd naar Reqruut, wil je weten wanneer onze volgende online sessie is of neem jij nog wel mensen aan en ben je benieuwd wie wij kennen en beschikbaar hebben? Neem dan zeker eens contact met ons op! Pas op elkaar en blijf gezond!

72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven