Interview met Meest Invloedrijke Recruiter 2019

Het is een jaarlijks terugkerend fenomeen: de MIR. De verkiezing binnen recruitment land waar wordt gekozen wie de Meest Invloedrijke Recruiter van het jaar is. Elk jaar wordt dit feestje georganiseerd. Het begint bij het nomineren van jouw favoriete recruiter. Dit kan in verschillende categorieën: de beste corporate recruiter, de beste agency recruiter, de beste interim recruiter en de beste recruitment marketeer.


Wanneer je genomineerd bent in één van deze categorieën kan je eerst nog aangeven of je mee wilt doen of niet. Wanneer je besluit mee te doen kan je kiezen of je mee doet aan de publieksprijs of aan de juryprijs of aan allebei.


De publieksprijs wordt gewonnen door de recruiter die in zijn of haar categorie de meeste stemmen weten te veroveren. Het is leuk om alle marketing campagnes van de verschillende genomineerden voorbij te zien komen. De ene recruiter nog creatiever en gemotiveerder om te winnen dan de ander.


De juryprijs is een prijs, de naam zegt het al, die gewonnen kan worden omdat een vakjury jouw ingestuurde video’s beoordeeld op meerdere vlakken. De jury bestond uit Gusta Timmermans, Marco Hendrikse, Monique de Jong (winnares van het jaar ervoor) en Ronald van Driel. Ook hierin zijn er weer twee varianten. De Meest Invloedrijke Recruiter Talent award en de Meest Invloedrijke Recruiter Overall award.


Dit jaar ging de juryprijs voor Meest Invloedrijke Recruiter van 2019 ging naar Arnold Janssen van Phind! Op LinkedIn is Arnold inmiddels één van de bekendere recruiters, je kent hem misschien van filmpjes als Vette Vacature Vrijdag.

Wij spraken Arnold in Den Bosch bij Phind over het winnen van deze mooie prijs in recruitment land.


Benieuwd naar de video? Check deze dan nu op ons YouTube kanaal via onderstaande link!


https://www.youtube.com/watch?v=FvpFvvfhCtA&t=70s

194 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven