Een sponsor uitgelicht!

Naast dat we op donderdag 2 april onder andere meer vertellen over de samenwerking met Reqruut, komen we met nog meer nieuws naar buiten! Maar wij maken graag ook een sponsor van onze organisatie bekend. Het heeft inhoudelijk weinig met recruitment te maken, maar het oog wilt ook wat!


Daarom zijn wij maar wat trots dat wij kunnen aankondigen dat wij op het Rec-Clusive 2.0 evenement in een overhemd van Nølson mogen verschijnen. Nølson shirts is opgericht door Niek Koedam en heeft naast een webshop een fysieke winkel in de Pijp in Amsterdam. Wanneer je de winkel betreedt komt Niek je al glimlachend tegemoet met de vraag of je een koffie of een biertje wilt. Door de oprechte interesse en de hulp die hij je biedt zou je bijna denken dat je de hoofdprijs voor een overhemd betaald. Maar niets is minder waar! Voor een zeer mooie prijs, shirts koop je al vanaf €49,50, koop je al een kwalitatief goed shirt.

Ben jij benieuwd of er ook een overhemd voor jou tussen zit? Neem eens een kijkje op de website, Instagram pagina of loop eens de winkel binnen aan de Govert Flinckstraat 195.


Website: www.nolson.nl

Instagram: @nolsonshirts26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven