Recruitment consultant

amsterdam

40 uur

€ 2.500,- | € 3.500,-

doorgroeien, training en ontwikkeling.

WAT DE ORGANISATIE DOET

In Amsterdam is deze organisatie op zoek naar een nieuwe collega voor het hechte recruitment team. Deze club is hard op weg om een belangrijke speler te worden binnen het IT recruitment landschap en dit doen ze met een zeer gedegen strategie die al bewezen is. Met ervaren recruiters aan boord maken ze hun dromen waar! Klaar om aan boord te gaan van deze raket? Lees dan vooral verder!

 

Momenteel werken er 14 medewerkers binnen deze organisatie in Amsterdam. Deze collega’s zijn onderverdeeld in een aantal teams. De kwaliteit van deze teams wordt gewaarborgd door de ervaren collega’s. Zij zijn of partner of hebben aandelen van het bedrijf. Op deze manier wordt de kennis die men bezit ook gedeeld en blijft het binnen het bedrijf.

Een belangrijke pijler binnen dit werving- en selectiebureau is plezier! En plezier komt wanneer je mooie resultaten behaald en die kan je behalen door focus te hebben op je werk en op je kandidaten. Dit doen ze op een eerlijke manier! Want recruitment vinden zij ontzettend leuk om te doen, ze hebben hier echt een passie voor. Klinkt goed toch?

DOORGROEIEN?

Omdat deze organisatie zelf wilt groeien en nog relatief jong is, liggen er enorme kansen voor jou om jezelf te ontwikkelen. Voor deze positie zoeken we een kandidaat met ervaring in de recruitment branche. Het liefst als recruitment consultant, iemand die weet welke kansen er liggen, maar ook iemand die beseft dat je deze kansen zelf moet gaan pakken. Het is namelijk al even genoemd: partner en aandeelhouder. Dat ligt ook voor jou in het verschiet! Zeker als je ervaring hebt in de recruitment wereld, weet je welke mogelijkheden er in het verschiet liggen.

WAT JIJ KRIJGT

  • Een salaris passend bij jouw wensen.

  • Een mooi bonussysteem. Hard en efficiënt werken wordt goed beloond!

  • Een super gezellig en gedreven team waar je je aan vast kunt houden.

  • Trainingen om jezelf door te ontwikkelen.

  • Fantastische werkplek in Amsterdam!

WAT NOG MEER?

Namens Rec-Clusive kan jij een jaar lang gebruik maken van onze op maat gemaakte trainingen. In overleg met jouw werkgever stellen wij meerdere malen per jaar een training op die past bij jouw ambitie en kennis. Daarnaast blijf je altijd onderdeel van onze community en nodigen wij jou graag uit op de borrels van Rec-Clusive!

WAAROM RADEN WIJ, VAN REC-CLUSIVE, DIT BEDRIJF AAN?

Omdat wij echt onder de indruk zijn van de drive en ambitie binnen dit bedrijf. De combinatie van ervaren mensen en nieuwe mensen met frisse blikken, zorgt ervoor dat jij hier elke dag het maximale uit jezelf en jouw collega's kan halen.

REAGEER OP DEZE VACATURE

Bedankt voor jouw reactie. Binnen 24 uur nemen we contact met je op.